Infra Family Day 2010 - part 2

sambung dari part 1 hari tu, kali ni adalah aktiviti pada malam harinya iaitu majlis makan malam BBQ merangkap sesi karaoke menyumbangkan suara masing-masing dan penyampaian hadiah untuk cabutan bertuah pada mereka yang bertuah malah diselitkan lagi serba sedikit acara teka teki teka tekuk dari pengacara infra dari dulu kini selamanya dan sampai bila-bila en amran dan en reff kita mahir.

cakap banyak pun tak guna, saksikan je..



juadah yang disediakan, ni hanya sebahagian je..


makan!! makan!!


tu dia..pengacara yang diwar-warkan..


pemenang bertuah pertama, anil dan persembahan dari 'wakli bank'..


ehh!! aku dapat jugak..


mereka yang bertuah..


en bos menunjukkan bakat beliau..





persembahan penutup oleh kumpulan 'girl infra' dengan lagu nuri..


err!! yang 2 teruna tu masih available..



bergambar kenangan beramai-ramai dan ahli urusetia (ada yang dah balik)..


selesai sudah satu majlis besar anjuran kelab infra pada tahun 2010 ni, kerjasama dari semua pihak diucapkan jutaan terima kasih tak terhingga dan berbelah bagi. moga tahun berikutnya kelab infra dapat lagi menjayakan majlis seperti ni dengan lebih berjaya dan bermutu (harap memperbanyakkan grand prize hehe).

tetapi harus diingat ada satu lagi acara yang hendak kelab infra jalankan masih tertangguh. apakah itu?? klik je. (rasanya semua sekarang dah hebat-hebat belaka)

apa-apa pun TAHNIAH!! TAHNIAH!! TAHNIAH!! diucapkan pada semua yang telah menjayakan Infra Family Day 2010.





6 ulasan:

Nadzim berkata...

Tahniah kepada Semua yang terlibat terutama yang bertungkus lumus bekerja kerasdari awal perancangan sehinggalah berakhirnya acara. Semoga kita dapat terus mengeratkan perhubungan yang telah sedia terjalin. Terima kasih.

Mohd Nadzim ashim

Nadiah berkata...

ye..tahniah diucapkan...

Tanpa Nama berkata...

ushhh bestnye.. kalo x infra xleh join ke.. hehehhe

szar916 berkata...

huh sedeynyex ajak aku ponnnnn...huhuhuhu

amran berkata...

next year kitak akan cuba buat kat bandung..
kalu sekarang rm50 munkin next year rm500 aja... kita buat3 harik 2 malem...lupakan seetika kesibukan di KLIA....hehehehee...

arek berkata...

ahh ye..sponsor pun kena banyak hahha

Top Entri