SUNSET AROUND THE WORLD - by emel

suka aku tengok gambar-gambar kat bawah ni. nak amik camni aku tak reti jadi aku dapat share aje dengan korang semua. dah macam wordless la plak...










WORDLESS WEDNESDAY #2 : aku suka ni


amik dari : hanafara.blogspot.com

WORDLESS WEDNESDAY #1 : JOM HEBOH PUTRAJAYA 2011

aku dah tak ingat dari blog mana aku jumpa WORDLESS WEDNESDAY ni. apa yang aku tau pada hari rabu post berapa banyak gambar pun korang suka tanpa menerangkan apa-apa pada gambar tersebut. benda ni yang aku tau minggu sudah dah jalan tapi aku ketinggalan, tak tau le masih on lagi ke tak aku post je. yehaaa...



Jom Menang Kamera Digital Atau Wang Tunai Dari Fitrihadi.com

contest datang lagi dari fitrihadi.com. dulu aku pernah join contest dia sebelum ni tapi tak bernasib baik, mana tau kali ni tuah memihak kat aku. contest dia mudah je, amik pic tepek kat sini pastu korang kena like kat fan page fitrihadi.com. apa-apa pun kalau korang nak tau lebih lanjut boleh klik pic bawah ni...




ok. pic yang akan aku pertaruhkan adalah pic ni. aku dah buat entri sebenarnya pakai pic ni tapi aku edit balik sebab nak join contest ni dari aku sia-siakan gitu aje. pada siapa-siapa yang suke boleh la like. like dulu fan page fitrihadi.com kemudian baru boleh like pic ni. yehaaa....


diketik pada hari sabtu 23/4/2011 pukul 11.45am menggunakan nokia c6

Top Entri