Buffered Earnings

aku pun tak tahu bila masa aku dapat buffered earnings (BE) ni. tiap kali aku buka nuffnang (nuff) aku cuma tengok analytics je sebab nak tengok keywords dengan referrals yang masuk blog ni. tangan tadi dok gatal nak klik earnings, masuk-masuk je aku perasan aku dah ada 3 BE dari nuff. aku pernah tengok blogger-blogger lain pun bila dapat BE diorang pun buat entri pasal BE, jadi aku pun nak buat gak hehhehe.


buffered earningstu dia..ada tiga, ada tu aku tengok sampai 10 dorang dapat..


benda yang selama ni semua blogger tunggu-tunggu, aku rasa ni pun sebab satu post aku buat untuk jadual world cup lekat kat search google tu yang membolehkan aku dapat BE ni. tapi sekarang world cup pun dah habis, kunjungan dari orang ramai pun dah kurang rasa rugi la pulak nak-nak BE ni masih running lagi.




googleseacrh dari google..


analyticskunjungan makin tak menentu akhir-akhir world cup..


macam-macam dah aku buat untuk mempromosi blog infra ni, update kat facebook sudah, update kat twitter sudah, update kat gengblogger pun sudah dan yang paling top blog infra ni dah 2x masuk blog ben ashaari (tak tahu la dia perasan ke tak hehehe).

nak tengok klik je bawah ni..

pertama kali : klik sini

yang terbaru : klik sini

entri ni mungkin buat budak-budak opis aku tak tahu apa-apa, tapi pada mereka yang bergelar blogger mereka tau apa yang aku buat ni. sori la ye geng-geng opis menyimpang jauh sket jap hehhehe. korang masuk blog ni pun tau tengok je bukan tau nak komen (nak kutuk sket korang). apa-apa pun aku masih memerlukan support dari korang jugak untuk memantapkan blog infra ini.

ok la, berambus..



11 ulasan:

MrNamie berkata...

jeles pulak tengok suma da ade BE.. keke

asyurul berkata...

aku pon blm pernah dpt BE ni...

arek berkata...

rilek, pelan-pelan kayuh..

Amy Syaquena berkata...

salam ziarah..singgah sini tenangkan diri sambil follow2 me too

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

tolong menolongkan amalan mulia.... klik nunag awak jugak.. :D tolong lagik tuhh.. hehehehe

TOLANIC berkata...

Tahniah kerana dapat 3 Buffered Earnings! Semoga bertambah lagi!

Nasih Muslim berkata...

aku punya setakar ni baru 2 BE tapi earning tak banyak sangat pun.. bersen2 je..

p/s: singgah baca entri dan kelik nuff tadi.. :)

ken berkata...

cool.. keep it up =)

Zqah Ail berkata...

tahniah =)

Faizal Fredley berkata...

tahniah2...

mijie berkata...

tahniah dapat BE..tp best ar 2 kali diterjah oleh ben..mijie xpnh kot..tp xtau jd silent reader..hihi..:)

Top Entri