Meeting - Infra Family Day 2010

seperti sedia maklum, infra family day 2010 telah ditetapkan tarikhnya iaitu pada 3-4 julai 2010 di Corus Paradise Resort, PD yang indah itu. satu meeting telah diadakan atas permintaan en mat nor dengan garangnya kerana tidak sabar-sabar mahu berfamily day pada pagi tadi (24/6) selepas roll call yang panjang lebar.

antara tajuk-tajuk perbincangan yang dikemukakan adalah mengenai pembahagian tugas-tugas serta ajk-ajk yang dilantik dan aktiviti-aktiviti semasa berlansungnya family day tersebut.

ahh..cakap banyak pun tak guna, saksikan je gambar-gambar semasa kejadian.




di sebalik tabir, meeting telah bermula..





papehal pun masing-masing posing dulu..


penerangan oleh ketua kampung mengenai atucara aktiviti..


abang ram sakit jari, en mat nor tayang enset sebenarnya..



posing lagi..


opss..ketiak gatal


bads tengok mahir tak pueh ati, 'pehal lu' kata bads dalam hati..








tukang tulis white board..


pembahagian tugas selesai..




semoga family day ini dapat berjalan dengan suksesnya.

so kita enjoyyy....


*update

emel dari bads :

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Puan Elly ada cadangan untuk family day menggunakan tema.......


Tema yang dicadangkan adalah JEANS..... bukan JIN........


Apa2 saja pakaian yang bersangkutan dengan JEANS boleh dipakai...... baju/ blous/ kain/jacket/seluar/tudung dan lain2 untuk pakaian luaran saje boleh digunakan. Perkara ini telah dipersetujui dan harap dapat kerjasama semua pihak dan diharapkan ianya tidak membebankan. Jikalau pihak tuan dan puan tidak mempunyai pakaian yang sedemikian rupa tiada paksaan daripada pihak urusetia untuk Family Day INFRA 2010. Terpulang pada pihak tuan dan puan untuk memilih pakaian yang bersesuaian. Jikalau ada sebarang masalah boleh hubungi pihak urusetia atau saya sendiri.

harap maklum dan terima kasih diatas kerjasama dan sokongan pihak tuan dan puan dalam menjayakan Family Day Infra 2010


Yang berusaha


Pihak Urusetia Family Day Infra


Sama sama kita Ke CORUS PARADISE PORT DICKSON..........................................infra bagusssssssssss


Jumpa Disana Pada 03/07/2010 - 04/07/2010 jam 11.30 pagi.......


Badrul Hisham Mohd Yusof

Engineering Division

Tech. Officer Infrastructure ( Utilities )

Malaysia Airports ( Sepang ) Sdn. Bhd.

KLIA






7 ulasan:

lieza berkata...

x sabar rasanyerr...harap2 FD ni berjalan dgn lancar..Chaiyok2!!!!

arek berkata...

syabas!! syabas!! pada mereka-mereka yang menjayakannya nanti..

Fitrihadi.com berkata...

eh jap..ini blog persendirian ke atau blog syarikat?? infra family day?? ermm tertanya-tanya skit

arek berkata...

ni blog persendirian merangkap blog opis, pasal kalo nak buat btol2 blog sendiri takde isu sangat, jadi pape yang opis aku buat selitkan kat sini, bagi banyak..sekian

Nadiah berkata...

tak leh pakai jeans tak muat...hehehehe

arek berkata...

carik jeans patern baju mengandung..

Tanpa Nama berkata...

SYABAS kepada semua yang sudi menjayakan INFRA FAMILY DAY 2010.
"A Job Well Done by one and ALL...." Goh

Top Entri