Infra Family Day 2010 - part 1

infra family day 2010 telah berlansung dengan jayanya pada minggu yang sudah. kemeriahan, keseronokan, kegirangan, kesukaan, keriangan, kegembiraan, kejayaan untuk pasukan jerman kerana menumbangkan argentina 4 - 0 dikongsi beramai-ramai pada ketika itu.

apa-apa pun kita saksikan dulu aktiviti di siang hari..



sesi pendaftaran..


suasana sekitar tempat kejadian..






aktiviti makan-makan serta rilek-rilek saja..







acara sukaneka ibu-ibu dan bapak-bapak..



sukaneka untuk anak-anak..


kemenangan telah dicapai dengan riang-ria..


aktiviti mandi-manda..



gambar-gambar di atas hasil tembakan azhan dan kroni, trimas diucapkan. pada mereka yang tidak kelihatan jangan marah jangan kecil hati. hanya gambar terbaik dan posisi yang cantik-cantik saja dipilih. 2-3 hari lagi akan update part 2 bagi sesi malam dan keesokkan harinnya.




7 ulasan:

Nadiah berkata...

huhuhu...aku yg sgt gomok....mmg best..nanti wat lagi ye...hahahaha

saroja berkata...

kene tambah acara sukang lagi tu..
espesially yang mencabar kuderat...
setakat lari ikat kaki tu dah kompom kamarun ngan partner dia menang...

arek berkata...

hahha..angkat bakul sendiri nampak

MAMAMIA berkata...

thanks kepda organizer yg berusaha bertungkuslumus bg merealisasikan impian warga Infra...real not dream!!! trimas juga kepada warga Infra dan keluarga kerana sudi meluangkan masa bg menjayakan family day ini...SEE U Again 2012..(klu ade lg laa..huhuu) Yeehaaa!!!

maroon73 berkata...

Aku sokong lahh seroja... sukan kureng mencabar..
asyik kito ajo yg monang....akan dtg buat lagi mencabar...... yaaa

maroon73 berkata...

aku rasa sukan kena tambah lagi yang mencabar....asyik aku gan seroja ajo yg menang

ghombau73 berkata...

gambo aku kuranggg lahh tambah lah lagiii... huhuhu

Top Entri