Infra Raya 2011

sebulan berhari raya, sudah masuk 1 zulkaedah sekarang. gambar sambutan raye haritu baru je lepas edit sikit lebih kurang pastu terus upload. cakap banyak tak gune tengok jela gambar yang ade. siapa-siapa yang tak kelihatan tu mintak maaf lah banyak-banyak ye. pening woo nak pilih gambar ratus-ratus punye banyak ni...


menu utama macam biasa sate. banner dah 5 tahun pakai...

hotak-hotak panas, waktu bakar tu pun dah abis separuh...

masing-masing tunjuk skill...

skill makan budak-budak infra memang tak leh dijangkakan...

para jemputan menjamu selera dengan riang ria aidilfitri...

err...

hmm...

tak lupe juga menjemput bos, walaupun jauh sanggup datang...

tengah hot sekarang ni!! berebut-rebut...

bunge baru infra, semakin hot...

hot mama, masih top lagi ni kekeke...

pencabulan boleh berlaku merata-rata tempat, tempat awam lak tu...

wan paling spoil betul, dah tu dok tengah lak tu...

kak liza bergambar ala-ala gaya kumpulan xpdc..

yang duorang bawah tu adik beradik angkat...

ishh..paneh-paneh.
mat yang derhaka telah memohon ampun dan maaf pada abang beliau yang bujang...
abang ram ngan pak abu chill ok...

"perut kasik turun la abang ram.." encik boboi berkata-kata...
dua orang anak angkat abang ram senang hati apabila perut kenyang..
wak suke main cak cak...

selamat hari raye mahap zahir batin...

semua gambar adalah hak milik penulis. segala apa yang dipaparkan jika tidak disukai dan ingin diremove sile letak wang pampasan RM100 setiap keping gambar. segala bahasa, penggunaan ayat, kata-kata malah jalan cerita di atas adalah dilarang digunapakai di sekolah manupun di dalam peperiksaan. gambar-gambar di atas juga dilarang dimuatturun ke dalam facebook tanpa meminta izin bertulis kepada penulis.

sekian.

Hantu Bonceng

kat opis sekarang tengah heboh dok layan citer ni. ni haa baik punye. ade makna skali, bawak-bawak la hafal ayat kursi tu...


*amik dari fukkenlol.blogspot.com

Ulang Tahun Kedua


untuk pengetahuan blog infra sudah masuk tahun kedua.

patutnya pada raya yang ke 4.

tapi akibat raya punye pasal kena sambut raya dulu.

rasanya blog ni makin slow. nak copy paste pun rasa serba salah. 

ape takde idea ke nak berblog?

apa-apa pun

"Selamat Ulang Tahun Ke 2 
Blog Infra"

Top Entri