E-Kad Raya

*repost lagi entri tahun sebelum ni hehehe....

Seminggu lagi nak raya, dah ada kad raya belum?? Sini aku ada menyediakan 4 jenis e-kad dari kompeni tempat aku berkerja untuk korang muat turun dalam format pdf, korang boleh tulis apa-apa ucapan sempena hari raya nanti. Nak mintak maaf ke halal makan minum ke terpulang pada kehendak masing-masing. Pada mereka yang berminat bolehlah klik pada gambar berikut untuk muat turun. Sekian









Dendang Perantau - P. Ramlee

*repost balik entri tahun sudah, kes takde idea nak update...BOSAN!!!


Serius cakap, bulan-bulan puasa ni aku memang takde idea nak buat entri baru. Puasa dah masuk hari ke 15 16 jadinya raya pun tinggal lagi 15 13 hari. Biasanya kalau kat opis-opis, stesen-stesen radio tempatan dah buka lagu raya, henset-henset korang pun mesti dah ada pakai ringtone lagu raya gak.

Jadi kat sini aku nak kongsi satu lagu raya febret aku dari seniman agong tanah air iaitu P Ramlee Dendang Perantau. Satu lagu ni jela aku kongsi dengan korang, sebab blog ni pun bukannya blog download ataupun lirik lagu, buat entri ni pun sebab taknak bagi blog bersawang. Apa-apa pun enjoy ok...



* klik untuk besar


* Dendang Perantau - P.Ramlee



Top Entri