PANASS - Infra Raya 2009

Hati-hati dengan gambar yang dipaparkan, jangan sampai kantoi ok. Tukang buat blog tidak akan bertanggung jawab sepenuhnya..























Paling panass...


p/s : Pemilik blog memohon ampun dan maaf jika ada yang terguris perasaan. Ini adalah gurauan semata-mata untuk hiburan kita semua.

18 ulasan:

lieza berkata...

Woit! ini gambo panas berapi..huhuhu..

elly berkata...

Jgn la x jadi pulak dinner, ade org dah tempah baju nk pakai ni..;p abg ram, blh la start bincang2, kalau ade problem kite solve same2...

infraklia berkata...

abg ram..cmne ni??

lieza berkata...

Abg ram...jgn bikin malu..non exec..ader bran!!!huhuhu...

gBam berkata...

topik yg plg pns tuh mmg nangisssss.....hakhak.....

bads berkata...

apa laaa ramai sangat mat bunga kat infra niiii,, cuma permasalahannya bunga layu dan kumbang tuaaaaaa

bads berkata...

topic paling panas tuuuuu mmg best ... dah jadi supervisor keeeee ... cam sama jer kaler baju

bads berkata...

dineer...... nanti abg ram cari lokasi tp ttg budget cam ner plak, ada kerrrrr..... wakil tlg jawap

infraklia berkata...

haa..wakil nk jwb tu sile tampil jwb soklan en bads tu..nk cepat ni

biola-putus-tali berkata...

tak pancit keee..kena apit tuhhh..ahakss..ahakss..ahakss

biola-putus-tali berkata...

tak pancit kee pakcik ke apit tuhhhh..ahaks..ahakss...

mere berkata...

duit...duit...duit....
kalau korang tak bentang program macamana nak bagi duit...setakat simpan dalam seluar je buek apo...pencolekangek botul bebudak ni....
kalau constrains sangat dengan duit, ukurlah baju kek badan sendiri... macam last dinner tak sampai 4 riban pun...
infra ni ramai kepala..macam-macam buleh fikir untuk menyelesaikan masalah....SHARE laaaa woi....

infraklia berkata...

alamakk..bos da mrh, ape cer ni??

ghombau berkata...

Copek lah abang Ram ....buek dinner... nie.. poie Indon lak buek dinner..... family day sendiri...Orang lain kawin org lain honey moon..

Ghombau berkata...

ajak berbincang lah abang Rams......

Lieza berkata...

Emm...x jd la jwb nyerr 2.....

mere berkata...

tu tak maghah...nasihat jer kalau nak pakai....eden tak kesah pon....

infraklia berkata...

haa..nk pkai pn xpe xksh pnye..apelg pkai la duit mna yg ade tuh..

Top Entri