mencantikkan tempat kemaluan perempuan untuk lelaki

1st entri sempena tahun baru. selamat tahun baru 2011 untuk semua. series aku cakap, ape yang orang lain penah buat kat blog dorang aku pun nak buat gak. ni bukan nak kejar trafikk ke ape. aku pikir takde orang nak carik benda alah ni. nila sorang je yang sangkut dekat keywords aku.


entah ape yang dia carik pun aku tak tau.


pastu aku try la search google tengok part entri aku yang mana la sangkut dengan keywords ni.


nah!! amik ko..


hahha..entri pasal potong daa


p/s : entri takde idea

6 ulasan:

Fitrihadi.com berkata...

haha pelik gak ayat yang diorang ni search.. adehhh

Bro Framestone berkata...

sampai cam tue sekali ek

bro dah lama x tgk keyword yang masuk ke blog bro

Affan Ruslan berkata...

hehe. macam2.
aku rasa macam belum lagi dicemari keyword lucah kat blog

arek berkata...

fit : tula. ape yg dorg carik pun tatau..

bro : haha..cek tgk bro mana tau ade yg bukan2..

affan : haha mst lu suci punye org..

Ali ridha berkata...

semakin dicemari kata kunci buruk.

1.1.11 11:11 pagi Dimana Ali ridha?

10jarijemari berkata...

haha...ingat kan apa la td...berkobar2 dah...teett!!
haha~

Top Entri