Award

hahha..sebelum ni pun aku pernah dapat award dari seseorang tapi aku abaikan. aku pikir nak buat apa dengan award-award ni?? best ke?? menarik ke??

untuk kali kedua, ni datangnya dari kawan lama alam maya aku iaitu cik ruzz (thanks). 1st award dulu pun aku ingat dari gadis, yang ni pun sama. aku rasa para-para gadis ni memamg suka bagi award-award kat orang dan main tag-tag ni, mereka sememangnya begitu menghargai apa yang kita buat. tak gitu??

award kali ni disertai dengan tag kepada 10 orang dan cerita sikit 7 pasal diri sendiri. hahaha..yang ni memang aku malas nak jawab tapi disebabkan idea untuk berblogging takde jadi aku pun layan untuk mengisi masa terluang dengan jawapan yang simple-simple je. yehaa..

1. seorang lelaki.
2. dah berkahwin.
3. suka makan.
4. suka komik.
5. tengah mengantuk sekarang sebab kerja malam tadi.
6. berblog untuk suka-suka tapi idea tak banyak.
7. blog ni merangkap blog aku dan blog opis infra.

cam dowh la pulak aku rasa hahha..lantak le. sekarang nak kena tag blogger lain plak?? agak-agak ada orang nak amik silekan..


nah!! amik ko..(cam tak ikhlas je)

1 ulasan:

Top Entri