Menang GiveAway/Cabutan Bertuah dari eyriqazz

yehaa..untuk kali keduanya, kali pertama kat sini. contest yang disertai ni dia. tak sia-sia join mana-mana contets yang ada. dan hasilnya memang berbaloi-baloi. nilai hadiah yang dimenangi bukan ukuran tapi kepuasan bila berblogging dengan dapat mengenali antara bloggers yang lain.


tu dia..saya sudah kena


trimas untuk brader GTO dan Alisya kerna gatal tangan cabut keluar nama 'Arek' tu. keputusan lain boleh semak kat sini. tinggal lagi 2 kategori yang dipertaruhkan, tak tau le mana yang dah menang ni masih tersenarai lagi ke tak??


5 ulasan:

Eyriqazz berkata...

salam..thanks for the entry..of course masih layak untuk kategori 1 dan 2..yg ni give away..another 2 still have chance to win...

Miss Ann ~♥ berkata...

nk jugak~~

arek berkata...

GTO : tq bro..hadiah da dapat

ruzz : kalo ade join lg nnt..

Fitrihadi berkata...

wooo tahniah bro... ada gak tuah bro join contest ni!

arek berkata...

hahha..tula, ni yg eksited nak join mana2 contest lg ni

Top Entri