Maria Ozawa a.k.a Miyabi Scandal

seperti biasa bila ketiadaan idea untuk update blog, aku suke kongsikan emel-emel yang aku dapat untuk korang sume. mungkin ade yang dah dapat mungkin ade yang tak. pada yang suke trimas, yang tak suke buat-buat suke ok.

tengok pada tajuk entri agak kelucahan bila nama itu digunapakai, tak tau le ade yang kenal ke tidak minah ni. bukan itu yang aku nak tunjukkan, tapi scandal dia dengan 'en kacang'. yang ni sume memang kenal lah. scandal dorang ni sebenar telah menghasilkan seorang anak, malah tidak diketahui ramai orang. mari kita sama-sama saksikan...



tu dia..sape tak kenal tu tak tau le..

+

en kacang a.k.a mr bean, pemusnah harapan bangsa..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


hasil miyabi + bean ( kredit pada tukang edit, hahaha..)





* p/s : hanya untuk suka-suka saja





4 ulasan:

Nadd berkata...

hahaha.
kelakar. >.<

Fitrihadi berkata...

wooo tak selera eden tengok haha

Eyriqazz berkata...

tahniah,bro slah seorang pemenang : http://www.eyriqazz.com/2010/11/pemenang-hadiah-kategori-3give-away-my.html

akubiomed berkata...

Ini bukan Miyabi tapi Miyabean ahakz :-)

Top Entri