Kemenangan Yang Pertama

Seperti yang sedia maklum, Blog Infra ade menyertai 3 contest sepanjang bulan Ramadhan yang lalu. Contest Copy & Paste dan Oh Best telah diketahui keputusannya, dan Blog Infra telah berjaya memenangi kemenangan yang pertama melalui contest Oh Best. Syabas!! Syabas!!

Seperti yang dijanjikan hadiah kemenangan adalah topup RM10 dan banner selama 1 bulan di blog Oh Best. (takkan sebulan je bos, bagi la lebih-lebih skit, setengah tahun ke barulah Oh Bestnye). Topup dah dapat banner di blog Oh Best pun dah ada. Nak tengok...


* buat banner cincai-cincai je..


Mengenai contest copy & paste pulak, Blog Infra kurang bernasib baik walaupun 4 kali cabutan telah dibuat. Kenapa sampai 4 kali?? Sebab ada peserta yang menang tapi hadiah tak tuntut, player MP4 tu. Tu pun takde orang nak, ape daa...

Dan contest yang masih belum diketahui keputusannya adalah contest Duit Raya Fitrihadi. Contest ni baru je tutup, sambutan begitu mengalakkan dan banyak gak la ucapan-ucapan kreatif dari peserta lain rasa cam tak boleh menanglah pulak. Apa-apa pun kita tunggu keputusan dari tuan punye blog sebab dia dan umumkan 2-3 hari lagi keputusan keluar le.

Ok, rasanya takde apa lagi. Masing-masing sibuk siap sedia untuk raya, hati-hati nanti di jalan raya.


2 ulasan:

sabree berkata...

Peraduan copy&paste tu macam mane die tentukan pemenang ea?

arek berkata...

dia pkai true random number generator..kire sape bertuah dapat la

Top Entri