Control Tower KLIA

Seminggu lebih sudah berhari raya, ramai yang sudah kembali kerja seperti biasa. Mood raya masih ade lagi tapi buat masa ni belum ade lagi kelihatan jemputan-jemputan open-open house, open-open opis dan lain-lain sekitar sini.

Serius cakap aku dah tak tau nak update apa-apa entri setakat ini, masa puasa dulu pun banyak join kontest je. Ingat nak update pasal gambar je, belek-belek jumpa satu folder tahun sudah punye gambar masa tu pergi melawat Control Tower KLIA (DCA). Tempat ni bukan sebarang-barang orang boleh masuk, kira aku beruntung la dapat pergi situ baru la lengkap kerja kat KLIA ni hehehe. Nama blog pun infraklia, ape kata kali ni aku akan update gambar-gambar sekitar airports yang tak pernah nampak kat luar. Cantik bukan.

Gambar amik pakai kamera henset je tak pakai kamera canggih maupun digital, kualiti agak biasa-biasa je edit sikit-sikit. Kawasan pemandangan dari atas. Tengok jela.


 dari bawah tower


 runway 2


 satellite building


 tanam-tanaman


 hotel pan pacific


 short term car park


runway 1

Cukup la, sekian.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

fuiyohh..

acura berkata...

Best nyer dpt tgk view cam ni

Top Entri