Sempena Ramadhan

Sempena Ramadhan yang akan datang nanti Opis Infra telah mengadakan satu jamuan untuk meraikannya merangkap sambutan hari jadi dan menyambut kelahiran baru. Sambutan kurang memberangsangkan tatkala kelihatan staff Infra kebanyakkannya ada yang bercuti, cuti kerja malam, berkursus dan lain-lain.







Tiada shoot menarik yang dapat dikongsikan sangat, hanya tertarik pada kek hari jadi yang dioder oleh kak norm. (kak..dah tolong promote ni tak kan takde pape kot)

 Sekian saje la..


*p/s : korang perasan tak blog infra ni dah tukar dot com

8 ulasan:

diraja22 berkata...

dah jengah nak jg..

rammyd berkata...

wah. dah tukar dotcom? bagosnya. kita belum ready lagi nak berdotcom. huhu

arek berkata...

takpe pelan2 dan redi baru tukar..

LiFe KaMi berkata...

alahai sedapnyer kek tu..teliur plak..

arek berkata...

@LiFe KaMi hahha..sibaik lom pose lg

meghe berkata...

arek bila nak upload gambar jamuan lak??

Mah@mahu berkata...

Wahh sedap nyer kek ni...

arek berkata...

@meghex upload da pn xde yg menarik hahha...

Top Entri