Contest Duit Raya Fitrihadi.com

Serius aku cakap ni adalah contest yang pertama-tama kalinya aku join sejak aku mula berblogging. aku tertarik nak join pun sebab dapat inspirasi dari tuan punya contest melihat gaya olahan dialog-dialog ke atas gambar-gambar yang diedit beliau jadi aku pun ikut buat sama dengan cara aku walaupun nampak macam ntahapahapantah. sori ye fitrihadi kalo aku tiru cara ko untuk join 'Contest Duit Raya Fitrihadi.com' ni.


Syarat-syarat untuk join 'Contest Duit Raya Fitrihadi.com' boleh klik sini, tak pun klik je banner kat side bar tu. baca dan fahami kalo nak join. cukup sampai sini, saksikan ucapan raya aku untuk fitrihadi. yehaaa...

jeng..jeng..jeng


*klik gambar untuk tengok


5 ulasan:

~ ReD ~ berkata...

haha comel! good luck!;)

PERHATIAN!!! Friendly Blogger Award Untuk Blogger. Sila Amik!

Review Filem Vampires Suck

Backlinks Boleh Meningkatkan Jumlah Trafik Ke Blog

piNky LuCiA berkata...

hehehe.. comey je.. =D

Fitrihadi.com berkata...

hehehe thanks bro..

selamat hari raya..

aisple_aislesz berkata...

peserta ke-2 ......waaaaa ......!! !

good luck ....!! !

arek berkata...

hahha..comel ke?? fitrihadi yg comel..

fitrihadi kasik aku menang..

Top Entri