Contest : Top 10 Best Things for Top 10 Entry

Semalam dah join contest dari fitrihadi, kali ni join contest dari unwanted pulak. bulan-bulan puasa ni tak tahu nak update apa-apa entri, aktiviti opis Infra pun setakat buka puasa kat hotel-hotel je. takkan tu pun nak cerita yetak, nampak mewah la kununnye pulak, cehhh. jadi untuk mengisi masa yang terluang ni, aku ingat nak join mana-mana contest yang ada bagi merapatkan lagi hubungan silaturahim sesama blogger di bulan yang mulia ini dan menambah duit raya. yehaaa...

Syarat-syarat untuk join 'Contest : Top 10 Best Things for Top 10 Entry' boleh klik sini, ayat skema je sebijik tiru ayat kat contest fitrihadi semalam. nampak sangat aku takde idea nak cerita panjang-panjang. contest ni diadakan bertujuan untuk mempromosi blog baru dari unwanted sendiri iaitu blog Oh Best!.

Oh Best! mengikut dari kata-kata unwanted "Best adalah sesuatu yang subjektif. Ini kerana perkara yang best mungkin adalah suatu lawak, mungkin juga kesedaran, pengetahuan, seni dan pelbagai lagi. Ianya boleh jadi sekeping gambar, atau turutan gambar, cerita bergambar, video dengan satu kisah ataupun video dengan komplasi tertentu. Tidak kira samada kartun ataupun perkara yang sebenar berlaku dalam hidup ini".



* banner contest


Aku cuma ada satu gambar yang ingin dikongsikan bersama-sama, kejadian ini berlaku semasa aku pergi rumah member aku kawin, entri pasal majlis tu pun aku ada buat. nak tau klik je sini. ok kita saksikan je gambar tersebut.

V

V
V
V
V
V
V

V


* gambar ini bertajuk "berhati-hati di jalan raya"


Ok, sekian je.


3 ulasan:

unwanted berkata...

thanx coz join. nama dah dimasukkan dalam senarai..:)

Laju kena baling batu..
cop, nk jadi tukang baling..:)

diraja22 berkata...

ini mmg best punya peringatan..

unwanted berkata...

tahniah kerana telah terpilih untuk memenangi contest ohbest.
seperti yang dijanjikan hadiah berupa topup dan banner utk blog akan dipamerkan.
sila hantarkan maklumat berikut ke unwanted86[at]gmail[dot]com

url blog:
no tel:
telco: maxis/celcom/digi
banner blog:berukuran 234 x 60

thanx.:)

Top Entri