High Heel Shoes

harini aku nak kongsi sikit emel yang aku dapat ni dengan korang, boleh la korang sampaikan untuk isteri-isteri, adik-adik perempuan, kakak-kakak, mak-mak, makcik-makcik, nyah-nyah dan sewaktu dengannya. akibat memakai "high heel shoes" dalam bahasa melayu kasut tumit tinggi daa..



*klik untuk tumbesaran 


kat sini gak ada satu entri menarik dari ben ashaari nak aku kongsikan : http://benashaari2.blogspot.com/2010/02/biarlah-gambar-je-yang-bercerita.html

5 ulasan:

hazman aka species1980 berkata...

sememangnya pakai kasut tinggi akan effect struktur tulang dan badan....

kisahsensasi berkata...

sesungguhnya ramai yang cakap BEAUTIFUL IS PAIN....huhuhu

royal joe budu berkata...

haha..sanggup sakit badan semata2 nak nampak tinggi..

Jacky berkata...

Betul la tu, tapi pakai kasut high heel nampak lebih tinggi and cantik :)

arek berkata...

setuju..beautiful is pain

Top Entri