1st time cashout dari Nuffnang

Salam...

mula berblogging atas nama infraklia seawal bulan ogos tahun 2009, hari ni hujung bulan april tahun 2010, ni lah kali pertama aku dah boleh cashout dari nuffnang. bagi mereka yang tau, berapa RM yang dibenarkan cashout boleh agak banyak mana yang aku dapat. 8 bulan kena tunggu, tak kisah lah banyak mana pun kena pelan-pelan kayuh.

apa-apa pun aku belum cash out lagi, biarkan je dulu. belum pikir lagi hasil ni nak bawak ke mana. pada mereka-mereka yang secara langsung atau tak langsung aku ucapkan terima kasih kerana sudi-sudi singgah blog tak glemer ni TQ gak pada pihak nuffnang. teruskan menyokong..

berambus...




8 ulasan:

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

kumpul beribu2 baru cash0ut T________T

shUhashUhi berkata...

wahhh..leh leh blanje kiter...ngeee3

shUhashUhi berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Ismail Noh berkata...

tak suka tengok akaun nuff~ huhuhu

infraklia berkata...

syukur alhamdulillah..

Nadiah berkata...

boleh la infra belanja nnti kan..hahahaha

infraklia berkata...

boleh..masa infra family day nnt yehaaa

Nadiah berkata...

bila jangka nak buat tu?

Top Entri