setahun berdot com

sudah setahun berdot com, tapi ni bukan usia sebenar infraklia. kewujudan entri dalam blog ni pun tak banyak ada 133 entri aje.

asal usul sebelum ni menggunakan wordpress. series cakap memang agak susah masa awal-awal nak berblog pakai wordpress ni. nak tak nak beralih ke blogspot. dan sekarang aku senang dengan blogspot.

blog ni banyak mengisahkan kejadian di ofis. mengikut dari nama blog ni sendiri, dari unit infrastruktur dipendekkan kepada infra dan klia di mana ofis kami beroperasi kuala lumpur international airports. kalau di airports penang mungkin infrapia. di airports kota kinabalu mungkin infrakkia dan lain-lain tempat mungkin.

ahh..jadah apa cerita pasal ofis sendiri kat orang. mana ada sape nak amik tau pun yetakk...

apa-apa pun target lepas ni selepas memiliki domain mungkin hosting plak. tapi blog biasa-biasa je tak gempak apa pun, apa heboh nak semua-semua tu?? sudah...

akhir kata "SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADAN". ni tujuan sebenar nak sampaikan.

p/s : header pun dah tukar.
p/s2 : dah lama aku tak tulis-tulis camni.

1 ulasan:

sabree hussin berkata...

mesti ada orang yang berkenan nak tau pasal ofis tu.. especially yang baru nak carik kerja

Top Entri