infra bowling tournament 2011

sebelum layan gambar-gambar kat bawah ni apa kata imbas kembali tournament yang sebelum ni...

http://www.infraklia.com/2009/09/bowling-tournament-2.html

ok, untuk tournament kali ini diadakan di Banting Superbowl pada 17 julai 2011 ahad yang lepas. segala bagai persiapan berjalan dengan jayanya untuk menjayakan lagi tournament tersebut. dan gambar-gambar di bawah adalah hasilnya. tak payah banyak cakap biar mata yang menjamu selera.















3rd place

2nd runner up

1st winner

men women best bowler & lucky draw


siapa-siapa yang tak puas hati boleh tengok result ni...


nota kaki : semoga program seperti ni akan dapat diteruskan pada masa akan datang. chewahhh...tq juga pada ashraff princeton sebagai tukang tembak

2 ulasan:

Ayie a.k.a Nyei berkata...

uhh arek aku tak jumpe chatbox..nak bagitau aku dah update anak aurab aritu..sambungan2 hehaha

Ayie a.k.a Nyei berkata...

hahhaha ye lah kau..director mane nak buat cite tak berasas camtu..hahaha

Top Entri