Jadual World Cup 2010


sempena world cup yang akan datang tak lama lagi, kat sini aku ada postkan poster jadual perlawanan waktu malaysia. terpulang la pada korang nak print ke ape ke untuk rujukan para-para kaki bola yang akan lebam mata pada bulan ni. layan..



world cup*klik untuk besar



update : 14/06/2010





4 ulasan:

gajahwhite berkata...

Jadual ni actually automatic update, bila korang insert score perlawanan, dia automatic update Table..

Korang boleh download dekat sini
Jadual Fifa Worldcup 2010

Nash berkata...

orait, thnx utk jadual world cup ni..

Jom baca entri terbaru: Kecik2 Dah Belajar Jadi Ninja

Muhammad Safie berkata...

bgus ada jadual..

Fitrihadi.com berkata...

tolong tick England sampai ke perlawanan akhir ye haha :p

Top Entri