Blog Infra Di Blog Ben Ashaari


cam tak percaya je blog infra masuk dalam blog brader ben ni. ni pun sebab idea dari beliau mengenai SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER di mana untuk mempromosi Kelab Blogger di Facebook.

serba sedikit dapat juga lah blog infra ni menumpang populariti dari blog brader ben yang semua tau mempunyai ramai follower.

apa-apa pun ucapan trimas pada brader ben kerana dengan bijak mewujudkan program tersebut untuk blogger-blogger kecil seperti blog infra ini.

sekian.




4 ulasan:

mR.sYaH berkata...

wah tahniah! bkn senang tu.. blog aku pun ben xterjah lagi...

encHIx laNDax berkata...

wah!congrts2...nak gak..huhuhu

arek berkata...

nak tau klik bawah ni..

SAHABAT BLOG @ KELAB BLOGGER

Nina Nurziana berkata...

nanged!

Top Entri