Projek Infra episod 3

haahh..jumpe lg kali ni, cepat-cepat kene buat post baru, malas nk biaukn post kawen tu lama-lama, ape klass yetakk..

okeh kali ni kite teruskn sambungan projek ikan infra itu, minggu-minggu lepas raye cine ni kebanyakkn para-para peserta projek agak keberatan mau melakukn aktiviti berikut, al-maklum la makan limau banyak sangat naik kembung perutku kentut pn bau limau..

ape-ape pun tengok jela ape aktiviti dorang




tu dia...
bahan-bahan ynag digunakn untuk bertukang
(enset bukan untuk dijual untuk calling-calling member)




waklin dan mat pet tekun mengecat mengalahkn budak-budak princeton cat runway..




kerja-kerja membuat rangka pintu bawah akuarium..




da cat kena la jemur..




ocot yang keletihan masih lagi mahu enterprame..begitu juga pada waklin tp mereka telah melakuknnye dengan jayenye..syabas




kerja-kerja blogging sedikit tergendala kerana gangguan makhluk-makhluk sekeliling. rupenye mereka-mereka ini ade yang tidak tau macam mana nk bagi komen, patut la blog ni macam tak laku je. tutorial telah diberikn, nk tgk klik sini tgk kt komen, kite tengok jela nnt ade ke tak..

sudah la, berambus...

6 ulasan:

lieza berkata...

project juta2 ni...lum siap2...

lieza berkata...

muker dlm frame tu..soang cam mat indon soang gi mcm mat bangla...ahahaa

infraklia berkata...

ni bkn tahan maki lg ni, tahan kutuk dorg ni hehehhe...

meghe tts...huh..! berkata...

aku nak order untuk TTS punya satu lah..maner kontraktor berjaya tuh...? hantar la quotasi segera...

Tanpa Nama berkata...

TTS takyah laaaa... dah pernah ada tapi last2 kena buang...

meon tts berkata...

takpelah....

Top Entri