Jom Menang Kamera Digital Atau Wang Tunai Dari Fitrihadi.com

contest datang lagi dari fitrihadi.com. dulu aku pernah join contest dia sebelum ni tapi tak bernasib baik, mana tau kali ni tuah memihak kat aku. contest dia mudah je, amik pic tepek kat sini pastu korang kena like kat fan page fitrihadi.com. apa-apa pun kalau korang nak tau lebih lanjut boleh klik pic bawah ni...




ok. pic yang akan aku pertaruhkan adalah pic ni. aku dah buat entri sebenarnya pakai pic ni tapi aku edit balik sebab nak join contest ni dari aku sia-siakan gitu aje. pada siapa-siapa yang suke boleh la like. like dulu fan page fitrihadi.com kemudian baru boleh like pic ni. yehaaa....


diketik pada hari sabtu 23/4/2011 pukul 11.45am menggunakan nokia c6

1 ulasan:

Fitrihadi berkata...

ok bro.. dah upload kat album dalam fan page tu.. thanks ye sebab join :)

Top Entri