Projek Infra episod 4

Assalamualaikum dan salam sejahtera, lama da tak update pasal projek infra ni kerja-kerja pun banyak yang tangguh akibat projek manager cuti hampir seminggu, tanpa arahan memang kerja takkan berjalan dengan jayanye. bile nak siap daa..

bawah ni sket gambar pada ujung minggu aktiviti mereka..



projek

projek
kedai area jalan pasar KL..jauh tu!!



projek
cantikk bukan!! tp hasil projek infra lg cun woo dr ni..tunggu la nnt



projek
tukang sibuk..sibuk nak kotak kosong ape nak buat tah



projek
projek
tadaa..pintu dia



projek

projek
haa..ni bukan akuarium ni filter dia, cangih bukan!!



projek
projek
tengok-tengok..lawa bukan!!




bahagian bawah setel, pasni akan berlansungnye bahagian atas plak..akuarium pun da ade tunggu jela nanti episod berikutnye..komen-komen, kutuk-kutuk, maki-maki diperlukan dr warga infra ke masih tatau kat mana nak komen, koman btol la korang ni..

takde idea nak sembang sangat..jumpa lagi

Tiada ulasan:

Top Entri