Ulang Tahun Kedua


untuk pengetahuan blog infra sudah masuk tahun kedua.

patutnya pada raya yang ke 4.

tapi akibat raya punye pasal kena sambut raya dulu.

rasanya blog ni makin slow. nak copy paste pun rasa serba salah. 

ape takde idea ke nak berblog?

apa-apa pun

"Selamat Ulang Tahun Ke 2 
Blog Infra"

2 ulasan:

oktant berkata...

Tahniah! Selamat Ulangtahun ke-2. Teruskan berblogging yea. ;)

Ayie a.k.a Nyei berkata...

slamat hari jadiii woooo!! hahhaa ok sori over hahak..tahniah3..aku tak penah kira lak umur blog aku tuh haha ntah2 blok ko kena panggil blog aku abang dah waawawa

ni reply tuk komen ko: salah penglihatan ye..hahaha..anak2 tu takpe diorg sempit sikit tapi selamat je hahaha

Top Entri