Dendang Perantau - P. Ramlee

*repost balik entri tahun sudah, kes takde idea nak update...BOSAN!!!


Serius cakap, bulan-bulan puasa ni aku memang takde idea nak buat entri baru. Puasa dah masuk hari ke 15 16 jadinya raya pun tinggal lagi 15 13 hari. Biasanya kalau kat opis-opis, stesen-stesen radio tempatan dah buka lagu raya, henset-henset korang pun mesti dah ada pakai ringtone lagu raya gak.

Jadi kat sini aku nak kongsi satu lagu raya febret aku dari seniman agong tanah air iaitu P Ramlee Dendang Perantau. Satu lagu ni jela aku kongsi dengan korang, sebab blog ni pun bukannya blog download ataupun lirik lagu, buat entri ni pun sebab taknak bagi blog bersawang. Apa-apa pun enjoy ok...



* klik untuk besar


* Dendang Perantau - P.Ramlee



2 ulasan:

Notami berkata...

notami x dgr lagi lagu raye..tgl sehari 2 nk raye baru psg..puasa x smpurna lg mne leh nk raye jer.. =)

ieQa sWetLuv berkata...

lagu raya ni..masih mekar biarpun sudah zaman berzaman.. =)

Top Entri